Zandkantseweg 10, 5074 RE Biezenmortel

Reserveren: +31 (0) 6 13 53 78 02

Den Santcant

Bijzonder gastvrij.....

Gastvrijheid, genieten van het buitenleven en wandelen; onze grote passies!

Voor ons is niets zo fijn als ’s morgens opstaan en na het ontbijt de wandelschoenen aan te doen, rugzak op en de natuur in te trekken. Wij liepen beiden grote stukken van de camino naar Santiago de Compostella. Samen en apart. De Camino Frances en Portugues. Van herberg naar herberg en dan ’s avonds weer nieuwe mensen leren kennen aan een lange tafel, vol wandelliefhebbers vanuit de hele wereld. Of bij mensen thuis die een kamer beschikbaar stelden in hun eigen woning. Samen eten met de herbergier, alleen of met meerdere gasten. Altijd een warm en gastvrij onthaal.

En juist díe gastvrijheid willen wij graag bieden aan mensen die onze passie delen. Wij koken graag een heerlijke maaltijd met pure, lekkere ingrediënten, het liefst zoveel mogelijk uit eigen tuin. Binnen met de open haard aan of als het lekker weer is buiten op ons terras, in de tuin.

Je bent van harte welkom bij ons aan tafel! We zijn erg benieuwd naar je avonturen. Liever een eigen plekje waar je in alle rust alleen kunnen eten? Dat kan natuurlijk ook. Wij hebben plek genoeg rondom de boerderij en het is zelfs mogelijk om te eten op onze hoogzit, die uitkijkt op het natuurgebied. Rond de schemer bestaat de kans dat je een ree spot.